Θέρμανση & Κλιματισμός. Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δευ.-Παρ.: 09:00 - 20:00 (σπαστό)

Σαβ.: 09:00 - 15:00

espa-el

Υπηρεσίες

egkatastasi_klimatistikou

Εγκατάσταση A/C

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εγκατάσταση κλιματιστικών με χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού και άριστα υλικά, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερα
AC-Summer-maintenance

Συντήρηση και επισκευή

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας. Η συντήρηση ειδικού εξοπλισμού μπορεί να γίνει με βάση εξορθολογισμού και εξοικονόμηση κόστους.

Περισσότερα
Nannie

Μελέτη-Εφαρμογή

Η έμπειρη ομάδα του Clima Energy Gas είναι στη διάθεσή σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για την θέρμανση ή/και ψύξη.

Περισσότερα
team-2

Ετήσιος έλεγχος

Ο ετήσιος έλεγχος του συστήματος κλιματισμού από έναν εξουσιοδοτημένο τεχνικό, διορθώνει φθορές και τυχόν προβλήματα που θα προκαλέσουν μακροχρόνια ζημιά στο σύστημά σας.

Περισσότερα
Window Units

Υπηρεσίες θέρμανσης

Για σχεδόν 30 χρόνια, η Clima Energy Gas παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες θέρμανσης για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων σε όλες τις περιοχές Θεσσαλονίκης και ευρύτερης περιοχής.
Είτε χρειάζεστε επισκευή συστήματος θέρμανσης, αντικατάσταση αντλίας θερμότητας, εγκατάσταση νέου συστήματος ή ολοκληρωμένη συντήρηση για το οικιακό σας σύστημα θέρμανσης, μπορείτε να βασιστείτε στην εξειδικευμένη ομάδα μας για να ολοκληρώσετε το έργο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Περισσότερα