Θέρμανση & Κλιματισμός. Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δευ.-Παρ.: 09:00 - 20:00 (σπαστό)

Σαβ.: 09:00 - 15:00

espa-el

Εγκατάσταση A/C

Εγκατάσταση A/C

Αξιόπιστη εγκατάσταση κλιματιστικών

Τα κλιματιστικά μηχανήματα είναι σήμερα εξοπλισμοί, χωρίς τους οποίους πολλοί ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και νοικοκυριών, εργαζόμενοι και επισκέπτες σε καταστήματα, γραφεία ή άλλα ιδιωτικά ή δημόσια ιδρύματα απλά δεν μπορούν να φανταστούν τη δική τους ζωή. Ιδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητα

Heating Services

Αξιοσημείωτο, ακόμη και πριν από 15-20 χρόνια, η διαθεσιμότητα τέτοιων συσκευών για τη διατήρηση των βέλτιστων κλιματικών συνθηκών στις εγκαταστάσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πολυτέλεια. Σήμερα όμως η κατάσταση έχει αλλάξει ριζικά.
Η γκάμα προϊόντων έχει αυξηθεί, οι τιμές έχουν γίνει προσιτές (και για το ίδιο το προϊόν, καθώς και για την εγκατάσταση του). Δυνατότητα πληρωμής με δόσεις, προσφορές και μπόνους. Με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι μπορούν να αγοράσουν ένα κλιματισμό.

Όταν έχετε αποφασίσει σχετικά με το μοντέλο του κλιματιστικό και καθορίσατε το χρονικό διάστημα που θέλετε να γίνει η εγκατάσταση του, μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια την παραγγελία. Την ημέρα εγκατάστασης του κλιματιστικού η ομάδα συναρμολόγησης έρχεται στο χώρο σας με πιστοποιημένα εργαλεία και αναλώσιμα υλικά. Ελέγχει το χώρο και προχωράει στην υλοποίηση του έργου. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και ελεγχθεί η σωστή λειτουργία του. Τότε γίνεται εκπαίδευση και ενημέρωση του πελάτη.

Εφαρμογής της εξωτερικής μονάδας,

Εγκατάστασης της μονάδας βάσης