Θέρμανση & Κλιματισμός. Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δευ.-Παρ.: 09:00 - 20:00 (σπαστό)

Σαβ.: 09:00 - 15:00

espa-el

Εταιρία

Our Story

Clima Energy Gas

Η Clima Energy Gas, έχοντας έμπειρο τεχνικό προσωπικό και διαθέτοντας τεχνογνωσία και  εμπειρία  σε μικρά και μεγάλα έργα, προσφέρει μηχανήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μια δραστηριότητα που συνεχίζει να αναπτύσσει και να υποστηρίζει με επιτυχία συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Ο ιδρυτής της, με την πολύχρονη εμπειρία του σε ενεργειακές εφαρμογές, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσφέρονται στην αγορά προϊόντα με ποιότητα και αξιοπιστία και αξιοποιώντας την βαθιά γνώση των τεχνολογιών της Daikin, υποστηρίζει τους πελάτες και συνεργάτες μέσω της Clima Energy Gas και του κατάλληλα καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού της.

Η Clima Energy Gas προωθεί και υποστηρίζει ολόκληρη την γκάμα των τεχνολογιών που προσφέρονται από την Daikin, Mitsubishi Electric, GREE, BOSH κ άλλων παρέχοντας λύσεις σ’ όλες τις εφαρμογές Κλιματισμού, Επαγγελματικής Ψύξης και Θέρμανσης με αντλίες θερμότητας και λέβητες αερίου.

Η συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου, συμπληρώνει τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού που διαθέτει η Clima Energy Gas στην Ελληνική Αγορά, περιλαμβάνοντας ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης – δροσισμού.

  • Κεντρικός κλιματισμός
  • Βιομηχανική και επαγγελματική ψύξη super market,
  • Συστήματα φυσικού αερίου,
  • Πρωτοποριακά συστήματα θέρμανσης με συνεκμετάλλευση ηλιακής ακτινοβολίας, αποκομίζοντας μ’αυτό τον τρόπο μικρότερο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα και μεγαλύτερη οικονομία στην τσέπη μας,
  • Φωτοβολταϊκά συστήματα.
Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τα προϊόντα μας, μπορείτε να μας καλείτε από Δευτέρα εως Παρασκευή 09:00-20:00 ή να επισκεφθείτε  το κατάστημα μας στην Μαυρομιχάλη 101, Πολίχνη Θεσσαλονίκης

2310 642.600

Ωράριο εργασίας:

Δευτέρα- Παρασκευή: 9:00-20:00 (σπαστό)

Σάββατο: 09:00-15:00

Κυριακή κλειστά

30 Χρόνια Εμπειρίας

Η Clima Energy Gas, έχοντας έμπειρο τεχνικό προσωπικό και διαθέτοντας τεχνογνωσία και εμπειρία 30 ετών