Θέρμανση & Κλιματισμός. Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δευ.-Παρ.: 09:00 - 20:00 (σπαστό)

Σαβ.: 09:00 - 15:00

espa-el

Μελέτη-Εφαρμογή

Μελέτη του χώρου

Η έμπειρη ομάδα του Clima Energy Gas είναι στη διάθεσή σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις κατάλληλες λύσεις για την θέρμανση ή/και ψύξη.

Ακόμη και αν οι ανάγκες των χώρων σας παρουσιάζουν δυσκολίες, η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει και προχωράει στην υλοποίηση κατασκευών που θα σας εξυπηρετήσουν απολύτως!

Με κατάλληλες συσκευές (μετρητές), επιτυγχάνουμε τον εντοπισμό και την επιδιόρθωση προβλημάτων στα πρώτα στάδια της διαδικασίας σχεδιασμού. Αυτό μειώνει το κόστος εγκατάστασης και βοηθά τον πελάτη ν’αντιληφθεί το τελικό αποτέλεσμα πριν από την έναρξη των εργασιών έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να προβεί στις αλλαγές που θεωρεί αναγκαίες

Nannie
inspection

Οι σχεδιαστικές λύσεις και προτάσεις των έμπειρων μηχανικών της εταιρίας μας αποδίδουν με λεπτομέρεια και σαφήνεια την πλήρη εικόνα του έργου με αναλυτικά προσχέδια, τεχνικές προδιαγραφές και θερμομηχανικές μελέτες.

Ένας από τους αντιπροσώπους μας θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις ανάγκες και τις ιδέες σας, θα δώσει συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή, και να σας βοηθήσει στην απόφαση απόκτησης αντίστοιχης συσκευής θέρμανσης και ψύξης.